Prenumeration och lösnummer

*

PRENUMERERA

Norrlitt/Provins Papper+Digital
För 450 kr/år får du Provins pappersutgåva hem i brevlådan. I prenumerationen ingår även Provins Digital där du kan läsa det senaste numret online och hittar vårt arkiv med alla utgåvor sedan 2017. Prenumerationen avslutas automatiskt efter fyra nummer.

Teckna Norrlitt//Provins Papper + Digital 4 nr 

Är du medlem/prenumerant sedan lång tid tillbaka eller tycker det är jobbigt att hantera fakturor? Välj nedanstående prenumeration som är identisk med ovanstående, men avgiften dras automatiskt årsvis och avslutas inte om du inte säger upp den. 

Teckna Norrlitt//Provins Papper+Digital Löpande kortbetalning 

Norrlitt/Provins Digital
För 350 kr/år får du tillgång till Provins Digital under ett år. Du hittar även vårt arkiv med alla utgåvor sedan 2017. Prenumerationen avslutas automatiskt efter fyra nummer.

Teckna Norrlitt//Provins Digital 4 nr 


Är du medlem/prenumerant sedan lång tid tillbaka eller tycker det är jobbigt att hantera fakturor? Välj nedanstående prenumeration som är identisk med ovanstående, men avgiften dras automatiskt årsvis och avslutas inte om du inte säger upp den. 

Teckna Norrlitt/Provins Digital Löpande kortbetalning 

NORRLÄNDSKA LITTERATURSÄLLSKAPET

Sällskapsmedlem 

Du blir automatiskt sällskapsmedlem i Norrländska litteratursällskapet utan extra kostnad när du tecknar en prenumeration hos Provins. Som medlem stöttar du den norrländska litteraturen och har möjlighet att söka naturastipendium, delta vid sällskapets årliga sommarmöte och medverka i skrivartävlingar. Om du önskar att enbart prenumerera på Provins utan att vara medlem, maila Patrik på kansliet på patrik.torneus@forfattarcentrum.se för att bli borttagen ur medlemsregistret.

Författarmedlem

Har du gett ut två böcker eller motsvarande kan du istället ansöka om att bli medlem i Författarcentrum Norr (FC Norr). För ansökan, förnyelse eller andra frågor om Författarmedlemskap kontakta Patrik Tornéus. OBS! Ansökan eller förnyelse av FC-medlemskap kan ej göras via prenumerationsformuläret.

Prenumerationsfrågor och adressändring, mejl
Policy för hantering av data och personuppgifter

E-TIDNING


Som prenumerant på Provins får du tillgång till vår e-tidning. Du kan läsa det senaste numret av Provins, men har även tillgång till alla utgåvor sedan 2017. Tjänsten kräver inloggning och ingår i alla prenumerationer. För att aktivera din e-prenumeration, gå in på länken nedanför, klicka på ”logga in” och ”skapa ett konto”. Följ sedan instruktionerna. 

https://etidning.tidskriftenprovins.se/

Beställa lösnummer 

De flesta av våra äldre nummer finns kvar att beställa. Skriv ett mail till provins@natverkstan.net och ange vilket nummer du önskar beställa. Priset för lösnummer är 275 kr. Det är dyrt med anledning av de ökade kostnaderna för porto. Att prenumerera är mer lönsamt både för er och oss. Du kan även köpa aktuella lösnummer hos någon av våra återförsäljare.